Sunday, March 18, 2007

...

takže by vypadali třeba jako nekdo@centrum.cz hlavně je nemějte přes Outlook a to by vypadalo třeba takto nekdo@hotmail.cz nebo nekdo@quick.cz
A úplně nejlepší by bylo kdyby Váš anonymní email byl na nějakém zahraničním serveru třeba Yahoo. Né ségra nesebral jsem ty tvoje šminky. Cobych ti je vracel když je nemám. Jó tak zavolej mámu......... Promiňte za to odbpčení.

2. Měli by jste se připojovat přes proxy server-anonymizér :www.anonymizer.com nebo si ho můžete stáhnout na www.stahuj.cz , alé já taky používám firewall (taky lze stáhnout na www.stahuj.cz) ten úplně zakryje vaši identitu. Po vniknutí do nějakého systému můžete použít rediktor, ale pokud jste připojen přes modem ste v klidu. Vaš IP se změní vždycky při připojení. Ale můžete se připojit přes jiný proxy server, menší výhodou Dial-up které mají dynamickou IP při ppřipojení na internet dostanou vždy jinou IP. Uplně nejlepší je kdyby jste se připojovali přes telefonní budku (musíte mít notebook) nebo ze školy. POZOR - budka musí být odlehlá od ostatních a je to příliš nebezpečné připojovat se ve dne. Jo a ještě byste měli vypnout na svém browserveru cookies a javu a javascrip tím se stanete méně vyditelnými.

Labels: